Jag finns numer på

http://calle.stenhall.com

men denna blogg finns kvar av historiska skäl.

2009-10-25

Långpass i höstrusk

Den 25e oktober 2009 anordnade Friskis i Mark ett långjoggpass.

Strax innan klockan tio började det samlas en ansenlig mängd människor vid Örbyhallen. Trots det rysliga vädret blev vi tillslut 18 löpare redo att äga den slippriga och blöta terrängen runt Dräggsjön.

17 förväntansfulla löpare

Från Örbyhallen sprang vi förbi Mos Strand bort till Två Skyttlar. Vidare i riktning mot Torestorp upp på Sunes Berg där vi hade fått en fin utsikt om inte dimman låg tät över Öresjön. Färden gick därpå nerför berget och efter ca en mil kunde vi fylla på med kaffe, bulle och banan på Stenhall. Efter fem minuter drog vi vidare längs Älgstigen som ledde oss tillbaka till startplatsen.

Vi fick en härlig vända på två och en halv timma och jag tror att alla var skönt trötta efter uträttat verk. Inte ett ont ord yppades om vädret. Efteråt visade det sig vara en riktigt tuff runda, 17.5 km med inte mindre än 1200 m stigning. Hoppsan! Det hade jag ingen aaaaning om...

Två lyckliga löparhjältar efter rundan.


Ett stort grattis och bra kämpat!

- Spring!
/Calle

Ps. Förslag på nya rundor, andra upplägg, samt övriga ideer och kommentarer är hjärtligt välkomna. Ds.

1 comment:

Heli said...

Tack för en fantastisk löprunda! Jag var helt slut i kroppen i söndags men sååå nöjd och lycklig! Har fått ny inspiration att löpträna och längtar efter nästa långpass!
Hälsa Maria och tacka för kaffet!Hälsningar Heli