Jag finns numer på

http://calle.stenhall.com

men denna blogg finns kvar av historiska skäl.

2010-11-24

Hej du Glade...

...Ta en spade. Och gräv ner dig. Så vi slipper se dig.

Ja, så sades det i byn hemma när jag var en kortbyxpojk och gick med bibeln i hand till söndagsskolan för att lära mig om Herrens nåd och tukt. Nu för tiden daltas det så mycket med barnen så hela västerlandet kommer att tvärstanna den dag då vi 60-talister inte längre orkar med att curla våra lata och bortskämda ungdjävlar, som vid det laget förmodligen både har barn och barnbarn, utan på stapplande ben och med krokiga ryggar med rullatorns hjälp baxar oss upp på ättestupan för att i en sista spasm ta steget ut i tomheten och därmed slippa allt ansvar och få en evighet för sig själv i lugn och ro.

"Men det var inte detta jag skulle tala om.." som Evert Taube så klokt präntade, utan...


Glade - because you're worth it?

Glade (tm) - Hur i hela friden kan Glade ha existensberättigande?

När man öppnar dörren till toaletten och slås av en vämjelig kemikalieodör som får ögonen att rinna, näsan att tippa och nackhåren krulla sig då vet man att det varit en Gladeare där. Sluter man sina öron kan man nästan höra dansbandsmusiken och känna flåset i örat från en uppspaklad och välparfymerad 60-taggare som trycker hela frontpartiet mot dig i en mardrömslik nattdans nån gång under drakarnas afton på Rondo.

Vad denna kemikalitorped innehåller vågar ajg inte tänka på. Hågade och vågade läsare ombedes själva googla efter dess innehållsförteckning. Och innan du använder den bör du tänka på att den är för "Professional use only". Nej tack, toaletter ska lukta skit och inget annat!

Begrav Glade i den djupaste slutförvaring du kan hitta eller "Nuke it into orbit, sir! It's the only way to be sure!"

/Calle

1 comment:

Lina - iamraur@gmail.com said...

Jag håller med dig, jag har hellre lukten av bajs på toa en stund efter att det har plumsat än att det ska lukta kemiska "blommor" om skiten!