Jag finns numer på

http://calle.stenhall.com

men denna blogg finns kvar av historiska skäl.

2008-06-17

Allt detta får du - och mycket mer...

...för endast 600 spänn om året.

Det är ju fantastiskt att en aftontidning på nätet, låt oss kalla den aftonblajset.se, kan lösa alla våra viktiga problem.

Fettberget kan utplånas, men man behöver tydligen menyer som är anpassade till just de kalorier du behöver, en egen viktprofil, personlig dagbok, verktyg som är smartare än du, vägvisningsdiagram, expert-expert-experter, egen nätcoach och dessutom nya bekantskaper - och mycket mer...

Du kan till och med få Pizzafrossa utan att få dåligt samvete. Va bra! Dåligt samvete vill man ju inte ha. Dom visar dig genvägarna till bättre flås, ger dina barn ligthtprodukter som är så bra för småttingar som växer. Man kan också få lära sig synda med stil. Med mera, med mera, ...

Nä, fy faan, nu orkar jag inte vara ironisk längre.

Här kommer en enklare modell:
  1. Ät så lite kolhydrater du kan.
  2. Ät ordentligt med protein
  3. Ät rejält med animaliskt fett.
Ovanstående kallar jag LCHF i ett nötskal.

Tro inte på allt som står skrivet. Speciellt inte om den som håller pennan har för avsikt att ta dina pengar eller får pengar från industrin.

Kolla följande länkar eller sök på LCHF och bilda dig en egen uppfattning.
  1. Dr Dahlqvist
  2. Kolhydrater i fokus
Länk #1 tar dig till Dr Annika Dahlqvists blogg. Länk #2 tar dig till ett forum där vanliga människor delar med sig av sina erfarenheter av LCHF.

Prova LCHF innan du låter doktor skalpell karva bort magen på dig eller betalar dyra pengar till nån som har en bra affärsidé. Dom pengarna kan du lika gärna kasta i sjön eller skicka till mig. (Helst till mig då;-)

/Carl-Johan M Robertsson - LCHFare

Ps. LCHF står för Low Carb High Fat om du undrar. Ds.

2 comments:

Unknown said...

hej ultra-calle;)

har precis lagt om till lchf, en vecka idag! allt känns bra förutom att jag får mjölksyra på två trappsteg! cyklar 1 1/5 mil om dagen (till jobbet) och nu orkar jag knappt upp för backarna, knappt upp för trappan, och mina löprundor (5-8 km) är inte att tänka på. förutom mjölksyran är det som om min "motor" helt försvunnit, det finns varken kraft eller driv. galet skönt att vara av med sockersug och paltkoma, men jag. måste. springa!!!! så nu undrar jag bara om du har några tips, eller om du har liknande erfarenheter och vet när det vänder. svara om du vill, tack på förhand!

Calle Robertsson said...

Hej Mia!

Det tog hela 6 veckor innan jag orkade springa ordentligt, men då var jag som en raket. Skrev om det här: http://callerobertsson.blogspot.com/2008/04/ketosmotorn-r-inkrd.html

Spinning gick dock fortare att komma igång med. Ca 3 veckor.

Att inte kunna prestera som tidigare var jobbigt, men efter omställningen känner jag mig starkare och uthålligare än någonsin.