Jag finns numer på

http://calle.stenhall.com

men denna blogg finns kvar av historiska skäl.

2011-01-26

Marias WOD

Jag agerar numera personlig tränare, PT, åt min hustru Maria. Vanligtvis en väldigt seriöst sysselsättning där jag noga planerar hennes träning i form av en Crossfit-övning varannan dag som jag publicerar på hennes blog.

Det är ett nöje att få plåga^H^H^H^H^Hträna henne.

Men ibland vågar jag skoja till det lite.../Calle


2 comments:

Emma said...

Jag älskar din blogg! :D

Du som kan det där med barfotaspringning.. Jag har sen jag började käka lchf gått ner 13 kilo och fått massa energi över som jag inte vet riktigt var jag ska göra av ;) Är för första gången på länge riktigt sugen på att bli en sån som joggar och barfota känns ju som det enda rätta. Satsar på att springa vårruset i slutet på maj och det är ju bara att börja träna redan nu. Hur som helst, mina fötter är ganska tåliga men att springa barfota i minusgrader känns sådär. VFF känns som väldigt mycket pengar för väldigt lite sko.. Jag tänker att ett par vanliga skor med väldigt tunn sula skulle kunna funka tills temperaturen blir mer barfotavänlig, vad tror du om det? Och kan man springa 5 km barfota..? :)

Calle Robertsson said...

Tack, vad roligt att du gillar min blogg.

Jag springer ganska ofta med Foppatofflor. Är det kallt tar har jag tjockstrumpor i dem. Funkar superbra om det är skottat och ingen slask. Badtofflor är ett annat billigt alternativ som funkar ganska bra om det är blött.

Du fixar säkert att springa 5 km barfota. Börja försiktigt och öka gradvis. Lyssna på kroppen och fötterna. Vila när det behövs.

You can do it!
/Calle