Jag finns numer på

http://calle.stenhall.com

men denna blogg finns kvar av historiska skäl.

2010-08-30

Barfota i Änggårdsbergen

Vi var sex tappra barfotingar* som samlades i Slottskogen vid Linnéplatsen vid 16-tiden och blev intervjuade av en frilansare som skrev en artikel till veckomagasinet Fokus. Efter lite frågor och svar samt en fotosession bar det av upp i Änggårdsbergen för att sträcka på benen en stund.
* Några helt skolösa,
några med minimalistiska skor
och några som tog av och på efter behag.

Jag blev lovad grymma backar och elakt underlag, men det var mest lite böjande kullar med mjukt och behagligt underlag. Nja, kanske lite backigt och ganska tufft underlag på några ställen, men grymt fint för att vara mitt i en storstad som Göteborg.

Ibland kan det vara skönt att träffa likasinnade för att få bekräftelse på att man inte är den siste tappre mohikanen utan att det finns fler stollar gillar att springa barfota över stock och sten.

- Spring!
/BarfotaCalle

Ps. Undrar om det skulle finnas intresse för en barfotalöpningsintroduktion för nybörjare? Några erfarna barfotingar som delar med sig av sina erfarenheter och lite spring på gräs och asfalt i Slottskogen. Låter väl trevligt. Ds.

2 comments:

Johan Renström said...

Sambon kom hem med en tidning från Friskis och svettis och då såg man ju dig i tidningen. Bra reportage och du är en bra ambassadör för barfotalöpningen:)

Calle Robertsson said...

Tackar!

Det känns bra att ge de nakna fötterna ett ansikte ;-)